4 Tempat Shopping Telefon Murah

Dalam posting kali ni saya ingin kongsikan 4 tempat paling selamat untuk membeli telefon secara online daripada Marketplace terbaik di Malaysia dengan harga murah dan kualiti terbaik. Selain daripada list ini saya juga ada senaraikan "6 Aplikasi Untuk Shopping" terbaik hari ini disebabkan promosi menarik yang mereka tawarkan.


4 Tempat Beli Telefon Murah Online


Carta yang saya senaraikan di bawah adalah berdasarkan pengalaman sendiri dengan kualiti dan servis yang mereka telah tawarkan kepada saya. Anda boleh cuba melihat marketplace untuk Telefon Murah bagi setiap link d bawah :

4 Tempat Shopping Telefon Murah

1.Alibaba

Alibaba merupakan Giant E-Commerce dalam dunia dalam talian. Membeli Telefon Murah dalam platform ini memang suatu kewajipan bukan sahaja para peminat telefon malah kepada peniaga yang memborong Smartphone Murah. Kebiasaanya para peniaga akan membeli sejumlah Smartphone dengan harga borong untuk dijual di pasaran tempatan seperti Ex: Shopee & lazada seller. Margin keuntungan mereka untuk sebuah Smartphone Murah daripada Alibaba adalah lebih kurang RM50. Bagi pembeli yang membeli hanya 1 - 5 unit Smartphone Murah masih boleh berjimat dengan harga-harga istemewa yang ditawarkan para Alibaba seller dalam platform ini.


2.Shopee

"Shopee memang sudah agak terkenal di Malaysia pada ketika ini apabila mendapat Populariti yang amat baik di kalangan Netizen. Saya rekomenkan pembelian Smartphone murah daripada platform ini kerana ia juga menyenaraikan pelbagai produk daripada International Seller terutama daripada China. FYI: Kualiti produk daripada China bukan lagi seperti dulu malah teknologi mereka amat canggih sehingga mampu menyaingi teknologi pasaran daripada US. "Pembelian Smartphone daripada platform ini amat mudah. Anda boleh juga melihat Review daripada pembeli produk daripada seller yang menjual produk yang anda gemari. Melalui cara ini anda dapat membandingkan kualiti Produk dan Kejujuran Seller. Pada musim perayaan Shopee banyak menawarkan pelbagai promosi dengan harga istemewa.

Cuba : Shopee

3.Lazada

Lazada tidak kurang hebatnya dengan Shopee, Platform E-commerce menyajikan produk yang baik dan berkualiti. Saya sendiri juga membeli melalui platform ini sebanyak beberapa kali kerana terdapat produk yang saya gemari berada di sini. Lazada juga menawarkan promosi besar-besaran terutama musim perayaan. Anda boleh dikatakan Shopping Spree di sini dengan pakej Free Delivery yang mereka tawarkan sama seperti Shopee.

Cuba: Lazada


4.Sen Heng

Sen Heng berdedikasi untuk mewujudkan kualiti hidup yang lebih baik bagi pelanggan dan masyarakat secara amnya. Di Sen Heng anda boleh mendapatkan semua jenama dan "Produk Peralatan Eletrik termasuk Smartphone Murah.

Cuba : Sen HengLifestyle
5/12/2020 01:11:00 PTG
0

Ulasan

Search

Popular Posts

14 Kad Kredit CIMB Bank Popular 2021

14 Kad Kredit CIMB Terbaik CIMB BANK Berhad - Menawa…

Mohon Kredit Kad Senang Lulus 2020

Dalam artikel ini kita akan menampilkan beberapa Bank yang menawarkan Kad Kre…

8 Kad Kredit Bank Islam Popular 2021

Senarai Kad Kredit Bank Islam Terbaik 2021 Bank Islam Berhad …

Senarai 5 Aplikasi Movie, Drama Dan TV Show Terbaik

5 Aplikasi Movie, Drama Dan TV Show Terbaik Masa…

5 Aplikasi Mobile Banking Paling Terbaik

5 Aplikasi Mobile Banking Paling Terbaik Pada zaman sekarang ni keb…

5 Aplikasi Terbaik Untuk Kanak-Kanak

5 Aplikasi Terbaik Untuk Kanak-Kanak "5 Aplikasi …

18 Kad Kredit RHB Bank Popular 2021

18 Kad Kredit RHB Bank Terbaik dan Popular Terdapat…

19 Kad Kredit AmBank Popular 2021 - Banding Dan Mohon Online

19 Kad Kredit AmBank Terbaik & Popular - Banding Dan Mohon Online Nota E…

10 Kad Kredit Affin Bank Popular 2021

10 Kad Kredit Affin Bank Terbaik & Popular Sen…

5 Kad Kredit Bank Rakyat Popular 2021

Senarai Kad Kredit Bank Rakyat Terbaik & Popular Tahun 2021 …

Contacts