Sim Kad Percuma Yodoo Dah Sampai Tapi Apa Itu Yodoo

Sim Kad Percuma Yodoo


Terima Kasih kepada "Yoodo Sim" kerana menghantar Sim Kad Percuma ini walaupun dalam PKP. Saya baru ja terima Sim Kad Percuma ni daripada Yoodo walaupun niat dalam hati sudah lama ingin mencuba apa sebenarnya yang ada dalam Sim Kad Percuma daripada Yoodo ni. Akhirnya dapat juga Klaim Sim Kad ni.

Pada artikel ini kita akan lihat Video Unboxing Yodoo Sim Kad dan Speedtest di Kawasan yang saya diami. 

Yang baru dengan mengenai Sim Kad Percuma daripada Yodoo jom baca artikel di bawah :

Apa Itu Yoodo

"Yoodo adalah perkhidmatan talian bimbit pertama di Malaysia yang menawarkan kebebasan menyuaikan padan pelan bimbit anda, mengikut cita-rasa anda pada bila-bila masa. Yodoo juga dimiliki dan diuruskan oleh Celcom Axiata Berhad. Walaubagaimanapun; Yodoo adalah sebuah perkhidmatan talian bimbit yang bebas, dengan; Pasukan,Pejabat dan budaya perniagaan tersendiri atau yang lebih tepat ; Yodoo merupakan Syarikat Start-Up Digital yang ditaja oleh Celcom Axiata.

Yodoo Plan

"Yodoo cuma mempunyai 1 plan; iaitu pelan yang anda reka sendiri. Yodoo merupakan satu-satunya talian bimbit yang membenarkan anda memilih; "Jumlah Data, Minit Panggilan dan Jumlah Sms" yang anda perlukan.

Kenapa Pilih Yoodo

"Pembekal Bimbit lain seperti Maxis / Digi menyediakan pelan yang tetap, tetapi di Yoodo; ia memberikan kebenaran kepada pelanggannya untuk bebas memilih ; Jumlah Data, SMS dan Panggilan. Yoodo juga tidak mengenakan kontrak kepada pengguna dan anda sudah tentu boleh kensel pada bila2 masa. Yang paling best Sim Kad ni dihantar terus ke depan rumah anda secara percuma.

Yoodo 5G/4G

"Setakat ini Yoodo menawarkan Semua jenis rangkaian 4G termasuklah 4G / HSPA+ / dan True 4G. Kalau 5G saya pun tak pasti lagi. Mungkin akan datang.

Kelajuan Data Yoodo

"Kalau di kawasan saya sudah pasti laju: Yoodo mengunakan rangkaian Celcom 4G yang mempunyai liputan luas dan menyeluruh seluruh Malaysia, Bagi perkhidmatan perantauan  disediakan melalui partner Yodoo, kesimpulanya anda boleh kekal berhubung semasa berada di luar negara.

Pengaktifan Yodoo

"Anda kena setkan plan yang anda ingini dan bayar dahulu kemudian anda boleh start menikmati pelan anda. Dengan cara seperti ini; anda hanya membayar apa yang anda mahukan, dan selepas ini tiada lagi kejutan bil dan apa jenis caj-caj tersembunyi.


Cara Top-Up Yodoo Sim Kad.

"Macam mana cara nak top-up kan Yodoo sim kad ni? Untuk pengetahuan semua Yodoo tidak mempunyai kedai secara Fizikal dan sudah tentu Yodoo tidak mempunyai Baucer-Baucer / Kad Gores untuk tambah nilai kerana menurut mereka; mereka sangat sayangkan alam sekitar. Untuk Top-Up anda boleh mengunakan Kad Kredit / Debit Kad / PayPal atau perbankan atas talian untuk membuat pembelian menerusi Aplikasi Yodoo.

"Ok guys setakat ni dulu posting tentang Sim Kad Percuma daripada Yoodo. Anda jangan lupa mencuba Sim Kad Yodoo ni. Jika korang order guna link ni, anda akan dapat percuma 7GB data. [Order Sim Kad Percuma Yoodo]
Yoodo Sim Kad Percuma Dah Sampai?

Yodoo Free Sim Kad, Hanya bayar plan yang anda inginkan sahaja mengikut keperluan anda. Order la Sim Kad Yoodo ni, memang jimat
Blog
5/22/2020 08:47:00 PG
0

Ulasan

Search

Popular Posts

14 Kad Kredit CIMB Bank Popular 2021

14 Kad Kredit CIMB Terbaik CIMB BANK Berhad - Menawa…

Mohon Kredit Kad Senang Lulus 2020

Dalam artikel ini kita akan menampilkan beberapa Bank yang menawarkan Kad Kre…

8 Kad Kredit Bank Islam Popular 2021

Senarai Kad Kredit Bank Islam Terbaik 2021 Bank Islam Berhad …

Senarai 5 Aplikasi Movie, Drama Dan TV Show Terbaik

5 Aplikasi Movie, Drama Dan TV Show Terbaik Masa…

5 Aplikasi Mobile Banking Paling Terbaik

5 Aplikasi Mobile Banking Paling Terbaik Pada zaman sekarang ni keb…

5 Aplikasi Terbaik Untuk Kanak-Kanak

5 Aplikasi Terbaik Untuk Kanak-Kanak "5 Aplikasi …

18 Kad Kredit RHB Bank Popular 2021

18 Kad Kredit RHB Bank Terbaik dan Popular Terdapat…

19 Kad Kredit AmBank Popular 2021 - Banding Dan Mohon Online

19 Kad Kredit AmBank Terbaik & Popular - Banding Dan Mohon Online Nota E…

10 Kad Kredit Affin Bank Popular 2021

10 Kad Kredit Affin Bank Terbaik & Popular Sen…

5 Kad Kredit Bank Rakyat Popular 2021

Senarai Kad Kredit Bank Rakyat Terbaik & Popular Tahun 2021 …

Contacts