(Kemaskini) Antara bukti pendapatan iShareFans lebih RM100K! isharefans kini Scammers!

Seorang YouTuber yang dikenali sebagai Ahmad Fadzil telah mengemukakan beberapa bukti pendapatan lebih RM100 ribu yang diperolehi oleh channel Mekjat dan lain-lain daripada platform IShareFans 

Antara bukti pendapatan IShareFans lebih RM100K!

ishare fans scammers?Antara bukti pendapatan IShareFans lebih RM100K! yang dikongsikan Ahmad Fadzil. -- imej via Ahmad Fadzil & Canva



(Kemaskini 26.11.2020) bro ni sudah private kan video dia sebab sejak kemarin dan hari ni banyak sangat yang mengadu tentang platform isharefans ni.

Yang lagi menyedihkan, ada seorang bro ni sampai jual kereta semata-mata nak join company isharefans ni, Katanya, sekarang nak bawak isteri pergi check-up pregnancy pun susah sebab kereta dah melayang.

isharefans ni memang ternyata scammers, mereka sengaja delayakan pembayaran pada ketika ini supaya dapat cabut lari.

Yang terkini, ofis mereka dah ditutup. Maknanya mana-mana ahli VIP yang dah upgrade account tu cepat-cepat la korang buat repot polis. Tapi rasanya dah tak berguna, sebab nasi dah jadi bubur. 

isharefans Scammers? Korang nilai sendiri screenshot di bawah:



Intro iShareFans 

Jelasnya, terdapat ramai orang yang sebar cerita tak baik mengenai Platform iShareFans berkenaan dan mengelar golongan tersebut golongan dengki, sampaikan ada yang sampai report ke polis.






Di dalam video yang berdurasi 10:35 berkenaan beliau telah kongsikan secara lebih terperinci mengenai bukti pendapatan iShareFans. 

Bukti Pendapatan iShareFans daripada channel Mekjat

Antara bukti pendapatan IShareFans lebih RM100K!
--via ahmad fadzil

Sebagai contoh, Channel Mekjat yang telah memperolehi sebanyak RM138,000 dalam masa sebulan lebih sahaja, Fadzil turut nyatakan respect pada Mekjat atas usaha keras yang dilakukan sampai boleh mengaut Pendapatan iShareFans dalam amaun tersebut.


Menurut Fadzil, Mekjat berada di taraf 4 diamond, boleh la dia sembang, kerana pakej tersebut bayar besar kot? Kita pun tak tahun sebab kita tak join iShareFans.

Bukti Pendapatan iShareFans daripada channel My Santai 

Seterusnya beliau kongsikan pula sebuah channel yang berada ditaraf 2 diamond yang dikenali sebagai MySantaiTv, Fadzil turut syorkan agar yang ingin mengetahui lebih lanjut boleh pergi interview channel tersebut.

Mysantai telah buat pendapan iShareFans sebanyak RM127, 340 yang di sana di dalam masa sebulan lebih nak dekat 2 bulan katanya, "ini antara yang aku tabik sebab konsisten sharing dekat orang', jelasnya. 

Mysantai cuma berada di taraf 2 diamond tapi mampu menjana lebih RM127,000 dari iShareFans.

Bukti Pendapatan iShareFans TechWorld90

Menurut Ahmad Fadzil channel beliau turut mengagumi TechWorld90, channel tersebut hari2 layan pm dari ramai orang, disebabkan itu beliau telah menjana pendapatan iShareFans sebanyak RM115,161 tanpa menggunakan apa-apa modal pun jelas Fadzil.

Jika korang kata iShareFans merupakan Scam & Money game, channel TechWorld90 tidak pakai modal menurut, Fadzil. Terdapat strategi yang diguna pakai oleh channel berkenalan yang korang boleh interview sendiri melalui channel nya jelas Fadzil.

Antara tips yang Fadzil kongsikan mengenai channel TechWorld90 yang telah menjana pendapatan sebanyak RM115,000 lebih dari iShareFans adalah dengan memiliki team, inilah channel yang kongsikan pendapatan tanpa menggunakan modal, pendapatan tersebut dijana dalam masa 2 bulan sahaja katanya.

Bukti Pendapatan iShareFans daripada Khairul Akhmal

Khairul Akmal menggunakan platform Instagram untuk menjana pendapatan iShareFans seperti yang Fadzil sebutkan dalam video tersebut, beliau telah menjana sebanyak RM112, 470, Dalam masa nak dekat dua bulan melalui akaun 4 diamond.

Inilah bukti-bukti pendapatan yang berjaya dijana melalui Platform iShareFans sebanyak 6 angka atau lebih RM100,000!

Namun jelasnya, ada sahaja orang yang dengki dengan iShareFans sama ada di Facebook atau Instagram.


iShareFans Sebuah Money Game ke?


Study sikit pasal money game iShareFans, jelaskan ciri kita orang ajak orang buat akaun free saja sebenarnya, dengan cara buat TikTok, YouTube, Facebook, Instagram, Twitter dan sebagainya dengan task yang disediakan.


Jika korang nak upgrade akaun korang itu risiko sendiri katanya, sebab kita kena faham, syarikat ini adalah syarikat online, oleh yang demikian semua yang update sudah faham mengenai risiko yang akan dihadapi kelak.


Bagi mereka yang takut, was-was jangan join program iShareFans ni, kita bukan bisnes Scam. Berbalik semula kepada isu scam katanya, terdapat laporan polis yang dibuat pada sebuah post melalui Media Sosial Facebook. 


Terdapat seorang pengguna yang membuat counterback dengan memperkenalkan aplikasi CCID kepada pengguna tersebut.


Nasihat Fadzil daftar sahaja akaun percuma, kerana akaun percuma pun boleh keluar duit bro, dalam 2 bulan la tapi.


Akaun iShareFans percuma apa risiko yang anda hadapi? Katanya.

Kesimpulan


Tonton video Ahmad Fadzil sampai habis bro, baru faham, kita dari lumba blog memang tak join la iShareFans ni, mungkin pada yang berminat join boleh daftar di bawah akaun Ahmad Fadzil iShare di sini.





Blog
11/22/2020 12:48:00 PTG
0

Ulasan

Search

Popular Posts

14 Kad Kredit CIMB Bank Popular 2021

14 Kad Kredit CIMB Terbaik CIMB BANK Berhad - Menawa…

Mohon Kredit Kad Senang Lulus 2020

Dalam artikel ini kita akan menampilkan beberapa Bank yang menawarkan Kad Kre…

Tempat tumpuan terbaru Kundasang, Alpaca Club Sabah dibuka selepas Pkp

Kundasang Ranau memang tempat yang sangat popular di kalangan orang Sabah, m…

Free RM30 FY e-wallet for Cuti Malaysia Stimulus - Firefly

Firefly Airlines recently launch it's free RM30 FY e- Wallet campaign f…

19 Kad Kredit AmBank Popular 2021 - Banding Dan Mohon Online

19 Kad Kredit AmBank Terbaik & Popular - Banding Dan Mohon Online Nota E…

18 Kad Kredit RHB Bank Popular 2021

18 Kad Kredit RHB Bank Terbaik dan Popular Terdapat…

10 Kad Kredit Affin Bank Popular 2021

10 Kad Kredit Affin Bank Terbaik & Popular Sen…

Bank Islam Launches BangKIT Microfinance, A Social Finance Initiative

Bank Islam Malaysia Berhad has dispatched another Islamic social money acti…

5 Kad Kredit Bank Rakyat Popular 2021

Senarai Kad Kredit Bank Rakyat Terbaik & Popular Tahun 2021 …

Senarai 5 Aplikasi Movie, Drama Dan TV Show Terbaik

5 Aplikasi Movie, Drama Dan TV Show Terbaik Masa…

Contacts